Goudgraver

cover back

Bert Vermaas is een charmante goudgraver: altijd op zoek naar geluk, liefde en naar alle onzinnige

Do you need assistance? There are a number of companies out there that offer some great”hw help” for your computer. You can discover decent info by heading to one of the websites that you have found that deals with computers. In case you have a damaged or no longer working pc, here is the location to go to find the information you want to fix your computer and keep essay writer it running.

dingen, die dat in de weg staan. Zo gaat het van Perzische vogelhuisjes, via een heftig Candy-crushend lief, naar het drinken van gedestilleerde petroleum. Van het minimale verschil tussen het Songfestival en Terminator-3 naar de vreugde van geitenplaatjes. Van een ondenkbare dansje met Nick&Simon naar de verdwaalde mountainbiker, die per ongeluk een heksenkring vol bezweringen brabbelende Wicca-types binnenrijdt. Zijn verhalen zijn verrassend en smeuïg; altijd goed voor de vette glimlach en soms ook opeens ontroerend. De kans, dat hij ooit zijn goud zal vinden, is klein. Maar Bert is een doorgewinterde romanticus: hij  zal altijd blijven graven, spitten en dromen

Ik ken Bert al vanaf de schoolbanken. Lang geleden was hij bekend als oprichter en zanger van de popgroepen Maandverband, Toontje Lager en Het Beest. Daarna werd hij vader, manager, consultant, ondernemer, rijk, bon-vivant, liedjesschrijver, muzikant, arm en opinie-schrijver voor lokale kranten. Ambitie? Jazeker, maar die verandert nogal eens. Momenteel wil hij liefst zijn geld verdienen met het schrijven van verhalen. Een keus, die hij wat mij betreft al eerder had mogen maken!

een vriend.

cropped-cover-front-verbeterd-1.jpg